Slovenský precedens - dvojnásobná zmena centrálnej parity - Kuruc, Radko
Podmienky vstupu meny niektorých krajín do eurozóny. Revalvácia centrálnej parity v ERM II Írska a Grécka. Situácia v Slovinsku, na Cypre a Malte. Dvojnásobná revalvácia centrálnej parity na Slovensku.