Etika v obchodnom správaní - Šarmír, Igor
Legislatívna úprava vzťahov medzi obchodnými reťazcami a ich dodávateľmi v slovenskom a európskom kontexte. Žiadaní obchodní partneri. Príklady Francúzska, Veľkej Británie a Maďarska. Iniciatíva poslancov Európskeho parlamentu. Opatrné stanoviská k zákonu o reťazcoch. Extrémny ekonomický liberalizmus.