Zásoby v účtovníctve rozpočtových, príspevkových organizácií a obcí - Kicová, Marianna
Právne predpisy, ktoré upravujú účtovné zobrazenie zásob v účtovníctve vymedzených subjektov verejnej správy s účinnosťou od 1.1. 2008.