Retail banking teoretické, metodologické a riadiace aspekty - Chovancová, Božena
Recenzia na publikáciu, ktorá sa snaží zmapovať hlavné problémy retailového bankovníctva v ucelenej a zrozumiteľnej podobe. Vychádza z teoretických základov vzťahu makroekonomického prostredia a bankového systému so zameraním na činnosť bánk vo vzťahu k domácnostiam.