Putujú aj na vidiek - Košťál, Daniel
Predaj biopotravín v Česku. Nový predajný kanál. Udalosti na českom biotrhu. Nákupné správanie - dôležitejšia je kvalita ako cena. Predpokladaný ďalší vývoj v Česku.