Mars kúpil Wrigley - Pressburg, Adrian Peter
Fúzia dvoch svetoznámych spoločností Mars a Wrigley. Čo znamená značka Wrigley. História spoločnosti Mars - výrobcu cukroviniek. Vzťah manažmentu k zamestnancom. Vplyvný akcionár W. Buffet.