Plánovanie - nástroj kompetentného manažmentu podniku - Szabo, Ľuboslav
Kritický pohľad na súčasné podnikové plánovanie. Analýza zameraná na súčasný stav plánovania v podnikoch SR s cieľom zistiť rozdiely v plánovacích postupoch, v procese tvorby plánov, používaných metódach plánovania a návrh ich zdokonalenia v podmienkach integrácie slovenských podnikov do európskych podnikateľských štruktúr.