Vnútroobchodná politika a národohospodársky význam logistiky - Oreský, Milan, 1956-
Rozvoj logistiky - logistického sektora a jeho vplyv na ostatné sektory ekonomiky a vytváranie pozitívnych národohospodárskych efektov. Úloha logistiky v ekonomike. Prispievanie štátu k rozvoju sektora logistiky napĺňaním týchto úloh: budovaním infraštruktúry, financovaním, legislatívou.