COM a .NET: Interoperabilita - Hanák, Ján
Charakteristika COM komponentu. Vytvorenie vnútroprocesových COM komponentov v jazyku Visual Basic 6.0. Použitie COM komponentov z .NETovej aplikácie napísanej v jazyku Visual Basic 2008.