Pojďte s námi programovat C# - Hanák, Ján
Architektonická štruktúra vývojovo-exekučnej platformy Microsoft.NET Framework 3.5. Evolúcia platformy Microsoft.NET Framework. Technický pohľad na proces vytvorenia aplikácie.NET. Riadená exekúcia aplikácie.NET.