Aj euro má svoje ekonomické pravidlá - Harumová, Anna, 1955-
Proces prípravy a realizácie prechodu na euro v podnikoch, ktoré pracujú s peniazmi. Ide predovšetkým o informačné systémy, vzťahy so zamestnancami, dodávateľmi, spotrebiteľmi a bankami. Náklady podnikateľov s týmto procesom nesmú byť dôvodom na zvyšovanie cien. Účtovníctvo a výkazníctvo podnikov. Daňový systém.