Spolupráca a partnerstvo verejného a súkromného sektora v cestovnom ruchu - Pálfi, Andrea
Podstata a poslanie spolupráce verejného a súkromného sektora v cestovnom ruchu. Spolupráca verzus partnerstvo verejného a súkromného sektora v cestovnom ruchu. Odlišnosti z hľadiska formalizovanej úpravy vzťahov verejného a súkromného sektora. Odlišnosti z hľadiska obsahovej náplne vzťahov verejného a súkromného sektora. Vývojové štádiá cieľových miest a úroveň vzťahov verejného a súkromného sektora. Znaky spolupráce a partnerstva verejného a súkromného sektora v cestovnom ruchu.