Statistické sledování zaměstnanosti v cestovním ruchu - Lechnýřová, Zuzana
Problematika štatistického sledovania zamestnanosti v cestovnom ruchu. Charakteristické činnosti v cestovnom ruchu. Rozdelenie činností a produktov vo vzťahu k cestovnému ruchu. Zoznam charakteristických odvetví a produktov cestovného ruchu. Štatistika zamestnanosti v CR podľa Českého štatistického úradu. Vývoj zamestnanosti v CR podľa WTTC (World Tourism and Travel Council) v Českej republike.