Ekonomické chování sektoru domácností ČR - spotřeba a zadluženost - Hronová, Stanislava
Analýza ekonomického správania sektora domácností v Českej republike. Spotreba a disponibilný dôchodok domácností. Štruktúra disponibilného dôchodku. Spotreba domácností. Sklon domácností k spotrebe. Miera úspor. Miera finančných úspor. Majetok a záväzky domácností. Zadlženosť domácností.