Postavení logistiky v českých podnicích - Pernica, Petr
Príspevok prináša ďalšie výsledky dotazníkového prieskumu, ktorého sa zúčastnilo 240 podnikov českého spracovateľského priemyslu. Postavenie logistiky v organizačnej štruktúre českých podnikov. Poverenie podnikového útvaru logistiky úlohami na operatívnej a strategickej úrovni. Spolupráca s obchodnými partnermi na procesnej, plánovacej a strategickej úrovni logistických reťazcov (porovnanie s Nemeckom). Supply chain risk management priority podnikových manažérov - porovnanie s Veľkou Britániou.