Seriál : Finančné trhy pre pokročilých - Pilch, Ctibor, 1957-
Podstata a fungovanie finančných nástrojov, ktoré sa využívajú nielen na peňažnom, devízovom a kapitálovom trhu, ale aj na trhu s komoditami.