Globálne štandardy v zdravotníctve - Jančo, Ladislav
Využívanie štandardov GS 1 na označovanie liekov a zdravotníckych výrobkov. Vytvorenie skupiny GS 1 Healtcare User Group (HUG) za účelom harmonizácie označovania liekov a zdravotníckych pomôcok. Dôvody pre používanie globálnych štandardov. Výhody používania štandardného riešenia.