Zavedenie eura na Slovensku - Fabová, Zdenka
Eurozóna. Harmonogram zavedenia eura. Konverzný kurz. Duálne zobrazovanie. Predzásobenie. Platobný styk, výmena slovenských bankoviek a mincí, zaokrúhľovanie, premena majetkových hodnôt a peňažných súm. Elektronické registračné pokladnice. Prechod na euro v jednoduchom účtovníctve. Podávanie daňových priznaní, daňová kontrola.