Logistický audit v nemocniciach - Prstek, Tomáš
Logistický audit v nemocniciach ako štandardná metodika Komory logistických audítorov upravená tak, aby vyhovovala špecifickému prostrediu nemocníc. Skúsenosti z logistických auditov zásobovania oddelení. Aké efekty sa dajú dosiahnuť optimalizáciou logistických procesov. Logistický audit procesov liečebnej starostlivosti.