Riziko stability bankopoisťovne v rovine finančnej teórie - Fetisovová, Elena
Teoretická analýza rizikovosti bankopoisťovne v rovine finančnej teórie. Všeobecná charakteristika modelu a rizikových faktorov bankopoisťovne. Model komerčnej banky. Model poisťovne. Model bankopoisťovne. Kvantifikácia vplyvu rizikových faktorov bankopoisťovne.