Poskytovanie štátnej pomoci v roku 2007
Stručná informácia zo Správy o poskytnutej štátnej pomoci v SR za rok 2007. Zníženie objemu štátnej pomoci. Daňové úľavy ako najrozšírenejšia forma štátnej pomoci. Hodnotenie efektívnosti štátnej pomoci.