Podpora malých a stredných podnikov zo strany štátu pomocou financovania rizikovým kapitálom - Palenčárová, Erika
Možnosti financovania malých a stredných podnikov (MSP) pomocou rizikového kapitálu. Pozornosť je venovaná podnikateľskej podpore prostredníctvom návratných finančných príspevkov. Podmienky získania a využívania rizikového kapitálu pre MSP na Slovensku. Strategické dokumenty podpory malého a stredného podnikania zaoberajúce sa rizikovým kapitálom. Nástroje implementácie nepriamej štátnej pomoci pre MSP s využitím rizikového kapitálu. Spoločná európska iniciatíva na podporu MSP prostredníctvom rizikového kapitálu.