Financovanie malých a stredných podnikov vo svetle Lisabonskej stratégie - Vinczeová, Miroslava
Lisabonská stratégia tvorí jadro politiky Európskej komisie. Dosahovanie udržateľného rastu prostredníctvom rozvoja podnikania, konkurencieschopnosti a inovácií závisí od úspešného fungovania európskych malých a stredných podnikov. Analýza stavu financovania malých a stredných podnikov. Zmeny vo financovaní malých a stredných podnikov ako nevyhnutnosť zabezpečenia ich rastu v zmysle Lisabonskej stratégie.