Správa o vývoji zahraničného obchodu SR za rok 2007
Makroekonomické súvislosti zahraničného obchodu SR v roku 2007. Teritoriálna a komoditná štruktúra zahraničného obchodu SR v roku 2007. Zahraničný obchod s agropotravinárskymi výrobkami. Štruktúra exportujúcich firiem. Trendy zahraničného obchodu SR v roku 2008.