Toky úžitkov zo vzdelania v širšom ponímaní - Valach, Eugen
Význam vzdelania pre jednotlivca aj pre spoločnosť v súčasnosti. Význam vzdelania pre blahobyt. Účinky vzdelania. Toky úžitkov zo vzdelania. Vzdelanie vedie k rastu individuálnych a spoločenských výnosov zo vzdelania. Náklady na vzdelávanie, výnosy zo vzdelania.