Zákon Č. 92/2008 Z.z. zo 14. februára 2008 o komoditnej burze ...
Zákon č. 92/2008 Z.z. o komoditnej burze a o doplnení zákona NR SR č. 145/1995 Z.z. o správnych poplatkoch v znení neskorších predpisov. Zákon upravuje založenie, vznik, postavenie, činnosť, zrušenie a zánik komoditnej burzy, obchodovanie s komoditami a komditnými derivátmi na komoditnej burze a dohľad nad činnosťou komoditnej burzy. Za zákonom nasleduje Dôvodová správa k tomuto zákonu.