Zákon č. 172/2008 Z.z. z 11. apríla 2008 o neprimeraných podmienkach v obchodných vzťahoch ...
Zákon upravuje vymedzenie neprimeraných podmienok v obchodných vzťahoch medzi dodávateľom a odberateľom tovaru, z ktorých jeden je na druhom ekonomicky závislý, kontrolu neprimeraných podmienok, konanie vo veciach neprimeraných podmienok. Za zákonom nasleduje Dôvodová správa k tomuto zákonu.