Business loan credit risks in the conditions of SR - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Úverové riziko pri pôžičkách firiem, spoločností v podmienkach Slovenska. Bankový risk manažment. Bankové portfólio. Pomer dlhu a hodnoty pre spoločnosti. Analýzy spoločností pre poskytnutie pôžičky, úveru.