Európske fondy a efektívna komunikácia ako podporný faktor pri ich využívaní v SR - Szarková, Miroslava, 1951-
Významné miesto marketingovej alebo manažérskej komunikácie pri predkladaní projektových zámerov pre čerpanie európskych fondov. Nízka informovanosť potenciálnych žiadateľov mala za následok vysokú chybovosť pri vypracovávaní žiadostí o finančnú podporu. Komunikácia a proces implementácie pomoci čerpania štrukturálnych fondov v programovom období 2007 - 2013.