Zamestnanecké benefity ako súčasť odmeňovacieho systému zamestnávateľa a zdroje financií pre ich poskytovanie - Gejdošová, Slavomíra
Štruktúra zamestnaneckých benefitov s uvedením nákladov zamestnávateľa (daňovo uznaných, príp. daňovo neuznaných). Zdroje financií pre poskytovanie zamestnaneckých benefitov. Peňažné benefity (účelové). Naturálne plnenia. Zvýhodnené služby zamestnávateľa v rámci predmetu jeho činnosti.