Informačné systémy v novej paradigme vzdelávania a výskumu - Steinerová, Jela
Tradičné modely využívania informácií v akademickom prostredí. Zmeny vo vedeckej komunikácii a informačné systémy. Akademické informačné prostredie. Informačné správanie v elektronickom prostredí. Využívanie elektronických zdrojov. Informačné systémy, pojmové mapy a relevancia. Informačná ekológia informačných systémov.