Euro k občanovi alebo občan k euru - Cvečková, Mária
Eurozóna - Slovensko ako súčasť eurozóny. Kritériá, ktoré Slovensko musí splniť pre vstup do eurozóny. Konverzný kurz. Rozdiel medzi duálnym zobrazením a duálnym obehom. Dokedy je možné platiť slovenskými korunami. Pravidlá na zaokrúhľovanie prepočtov. Ako dlho sa budú sťahovať slovenské bankovky a mince z obehu. Konverzia uložených peňazí v bankách. Prečo sa zavedenie eura často spája s obavami zo zvyšovania cien.