Ruka v ruke - Moravčík, Tomáš
Vzťahy medzi logistikou a dopravnými službami. Spokojnosť zákazníkov. Podiel outsourcingu na logistických činnostiach. Logistické technológie. Legislatívne úpravy. Nehmotná kvalita logistiky.