Motivační programy a jejich využití v rámci CRM - Ježek, Petr
Prečo aplikovať motivačný program. Ciele motivačného programu. Realizácia motivačného programu. Fázy vytvárania motivačného programu. Princípy motivačného programu. Rozdelenie portálu. Bonus pre registrovaných zákazníkov a partnerov. Schéma registrácie zákazníka.