Budúcnosť patrí slnku
Solárna energia je v niektorých častiach sveta samozrejmosťou, na Slovensku ju zatiaľ objavujeme. Rast svetových cien ropy otvára nové možnosti výrobcom energie z obnoviteľných zdrojov. Získavanie energie zo slnka - využitie slnečnej energie. Slovenská firma GoldenSUN sa špecializuje na výskum a vývoj zariadení pre koncentračnú solárnu energetiku. Vznik a vývoj rodinného podniku. Činnosť a aktivity firmy GoldenSUN.