Skúmanie podmienok na aplikáciu špecifických aspektov podnikateľských stratégií medzinárodného marketingu v podnikateľských subjektoch pôsobiacich v Slovenskej republike - Zorkóciová, Otília, 1954-
Význam corporate identity v podmienkach slovenského hospodárstva. Prieskum na úrovni povedomia firiem o corporate identity a miera jeho uplatňovania.