Propad akcí příležitost k nákupu
Situácia vo svete na finančných trhoch. Obavy z možnej americkej recesie - nervozita na finančných trhoch. Účinný nástroj v boji proti inflácii a finančným krízam - komodity. Suroviny, do ktorých možno investovať. Keď investovať, tak kolektívne.