Dlouhodobé investice odolávají i finančním krizím - Pikora, Vladimír
Dlhodobé pozorovanie finančných trhov ukazuje, že turbulencie, keď trhy prudko padajú, aby následne raketovo rástli, sú pre finančné trhy prirodzené. Americká ekonomika a európske krajiny - nemožno prehliadať geopolitický faktor. Ropa nad zlato, investovanie do komodít. Nehnuteľnosti ako najväčšia istota.