Megatrendy 21. storočia - India a Čína na ceste k vrcholom toptriády - Lysák, Ladislav
Mohutnejúci vzostup výkonnosti a geopolitickej váhy Ďalekého východu a juhu Ázie. Na Ďalekom východe sa po Japonsku a Číne prediera na stále vyššie stupne vo svetovom rebríčku India. Rastúca geopolitická dôležitosť a význam Indie vo svetovej ekonomike. Ambiciózny plán indickej vlády.