Web-based business English - Némethová, Ildikó, 1974-
Využívanie internetu pri vyučovaní cudzích jazykov. Jazykové kurzy využívajúce internet. Vyučovanie odborného jazyka. Využitie počítačovej technológie robí vyučovanie cudzích jazykov efektívnejším a viacej stimuluje (motivuje) študentov.