Mezera výstupu v ČR: oficiální a neoficiální odhady - Čapek, Jan
Analýza zverejňovaných hodnôt medzery výstupu a neistote v publikovaných dátach tejto veličiny. Odhady medzery výstupu Českou národnou bankou a Českou sporiteľňou. Porovnanie najnovších oficiálnych odhadov z ČNB a ČS s rôznymi neoficiálnymi odhadmi.