Zákon o audítoroch, audite a dohľade nad výkonom auditu
Zákon č. 540/2007 Z.z. o audítoroch, audite a dohľade mad výkonom auditu a o zmene a doplnení zákona č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov.