Zdaňovanie príjmov študentov - Piršelová, Dagmar
Študenti pracujú na základe dohôd o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru, t.j. dohôd o vykonaní práce, dohôd o brigádnickej práci študentov alebo dohôd o pracovnej činnosti, ale aj na základe pracovného pomeru, ktoré sa uzatvárajú podľa Zákonníka práce - zákon č. 311/2001 Z.z. v znení neskorších predpisov. Zdaňovanie príjmov študentov.