Vliv migrace na budoucí demografický vývoj České republiky - Fiala, Tomáš
Stav obyvateľstva Českej republiky v predproduktívnom veku, produktívnom veku a poproduktívnom veku (k 1.1.2008). Populačná projekcia do roku 2060. Varianty vývoja migračného prírastku. Podiel imigrantov a ich potomkov. Index závislosti seniorov.