Fiskální cílení v České republice a na Slovensku - Dvořáková, Petra
Fiškálne cielenie je relatívne nový nástroj riadenia verejných výdavkov, resp. fiškálnej politiky. Základný popis metódy fiškálneho cielenia a následná komparácia fungovania tohto nástroja v podmienkach Česka a Slovenska. Fiškálny cieľ ako záväzný ukazovateľ, ktorý by nemal byť v stanovených rokoch prekročený. Zhodnotenie fungovania fiškálneho cielenia v Česku a na Slovensku.