Príspevok efektívneho riadenia ľudských zdrojov k dosahovaniu udržateľnej konkurenčnej výhody - Czikk, Peter
Otázka udržateľnej konkurenčnej výhody podniku. Riadenie ľudí ako zdroj udržateľnej konkurenčnej výhody. Oblasti efektívneho riadenia ľudí: stabilita zamestnania, selektivita pri výbere zamestnancov, vysoké mzdy, odmeňovanie previazané s výsledkami, zdieľanie informácií, podpora tímov, vzdelávanie zamestnancov, rotácia a obsadzovanie pozícií z vlastnej firmy.