Duševné vlastníctvo - ochranná známka, ktorá sa udomácnila v podnikateľskej činnosti slovenských podnikov - Križan, Martin
Manažovanie nemateriálneho, resp. duševného vlastníctva - stále významnejšia položka v podnikateľskej bilancii firiem. Duševné vlastníctvo - ochranná známka, ktorá sa udomácnila v podnikateľskej činnosti. Výsledky výskumu zameraného na využívanie ochranných známok slovenskými podnikateľskými subjektami ako aj na zistenie vplyvu ochrannej známky na podnikanie.