Poistenie možných negatívnych efektov nanotechnológií - Krátka, Zuzana, 1968-
Zhodnotenie súčasného stavu a perspektívy poistenia možných negatívnych efektov nanotechnológií. Charakteristika nanotechnológií. Poisťovanie nanotechnológií.