Obaly a možnosti efektívneho nakladania s obalovým odpadom - Kajánková, Katarína
Obal a jeho funkcie. Ekonomické a ekologické aspekty balenia tovaru. Dopad obalov na životné prostredie posudzované na základe hodnotenia ich životného cyklu. Systémy hospodárenia s odpadmi z obalov. Povinnosť dodržiavať zákon o obaloch č.529/2002 Z.z. Modely, ktoré sa využívajú na riešenie nakladania s obalovým odpadom.