Nové výzvy pre slovenský poisťovací sektor - Mušková, Petra
Predstavenie hlavných aktivít asociácie týkajúcich sa legislatívnych a iných návrhov na medzinárodnej a národnej úrovni. Nové výzvy pre slovenský poisťovací sektor. Zákaz diskriminácie z dôvodu zdravotného postihnutia. Solventnosť II. Garančné schémy v poisťovníctve. Konkurenčné produkty. Poistná zmluva.